Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasında yer aldı! İşte seçimi kaybettiren 3 faktör

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Seçim geride kaldı ancak analizler sürüyor. TGRT Ankara Haber Koordinatörü Ahmet Sözcan, AK Parti kulislerinden son bilgileri verdi. Buna göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı son toplantıda seçimi kaybettiren 3 faktör; ekonomi, teşkilatların zayıflığı ve adaylar olarak belirlendi.

TGRT Ankara Haber Koordinatörü Ahmet Sözcan, son gelişmeleri ve kulis bilgilerini aktardı. 1 Mayıs'ta yaşanan olayları değerlendiren Sözcan, AK Parti kulislerindeki son gelişmeleri de anlattı.

"DEĞİŞİMİ CERRAH TİTİZLİĞİNDE YAPACAĞIZ"

AK Parti MYK'da neler yaşandığını anlatan Sözcan, şöyle devam etti: "Gelen kulisler 1 genel başkanvekilinin, 3 genel başkan yardımcısının değişeceği yönündeydi. Ancak daha önce toplanan Merkez Yürütme Toplantısında değişiklikleri biraz zamana yayma kararı alındı. Erdoğan da MYK'da 'Cerrah titizliğiyle yapacağız' dedi.

SEÇİM KAYBETTİREN 3 NEDEN

Bayrak değişimi yapılacak ancak kimseyi kırmadan yapılacak. Kardeşlik hukukuna riayet edileceğini söyledi. Seçim sonuçları da masaya yatırıldı. 3 ana faktör belirlendi. Seçim kaybettiren maddeler ekonomi, teşkilatların zayıflığı ve seçilen adayların yanlışlığı.
Benzer tablonun yeniden yaşanmaması için Erdoğan'ın değerlendirmeleri ve talimatları oldu."

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
mülakatçı 2 Mayıs 2024 13:19

Söz verildiği halde seçim ardına mülakat gibi mülakat dediniz ben de bir ak partili olarak bu milli eğitim bakanı ve bu torpil düzeni olduğu müddetçe asla sandığa gitmeyeceğim

Memo$ 2 Mayıs 2024 12:59

GOC, SOKAK KOPEKLERİ, EKONOMİ, EGİTİM.

Sonraki Haber Yükleniyor...