İstanbul'daki acı olayın detayları kahretti! 5 yaşındaki Edanur'un kimliği mezar taşı olacak

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İstanbul'daki acı olayın detayları kahretti! 5 yaşındaki Edanur'un kimliği mezar taşı olacak

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kahreden olay İstanbul'da yaşandı. Parkta oynarken su dolu çukura düşen 5 yaşındaki Edanur canından oldu. Talihsiz yavrunun anne ve babasının cezaevinde olduğu, henüz kimliğinin bile çıkarılmadığı ortaya çıktı.

Önceki gün akrabaları ile Küçükçekmece Menekşe Sahili'ne pikniğe giden Edanur Gezer (5), İBB'nin açtığı ve önlem alınmadığı iddia edilen su dolu çukura düştü. Talihsiz kız boğularak can verdi. Acı olayla ilgili ortaya çıkan detaylar ise duyanları kahretti.

İstanbul'da kan donduran olay! 5 yaşındaki kızın kimliği mezar taşı olacak - 1. Resim

ANNE - BABASI CEZAEVİNDE ÇIKTI

Edanur'un anne ve babasının cezaevinde olduğu; kendisine teyzesinin baktığı ortaya çıktı. Küçük kızın kimliğinin de çıkarılmadığı öğrenildi. 

İstanbul'daki acı olayın detayları kahretti! 5 yaşındaki Edanur'un kimliği mezar taşı olacak - 2. Resim

MEZAR TAŞI KİMLİĞİ OLACAK

Kızının ölümü üzerine cezaevinden izinli çıkan anne Nurcan Gezer, Adli Tıp Kurumu'na geldi. Ancak kimliği olmayan çocuğun cenazesi, teslim edilmedi. Savcı cenazeyi vermek için babadan DNA testi istedi.

İstanbul'daki acı olayın detayları kahretti! 5 yaşındaki Edanur'un kimliği mezar taşı olacak - 3. Resim

EDANUR'UN ÖLÜMÜ İLE İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı da öldüren ihmalle ilgili adli soruşturma başlattı; kusur tespiti için uzman bilirkişi heyeti görevlendirildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerince açılan çukurda su birikintisi oluşmuş; etrafında önlem alınmayan çukura düşen Edanur, hayatını kaybetmişti.

İstanbul'daki acı olayın detayları kahretti! 5 yaşındaki Edanur'un kimliği mezar taşı olacak - 4. Resim

ANNESİ 1.5 AY ÖNCE GÖRMÜŞ

Anne Nurcan Gezer, "Kızımı 'Bakacak kimse yok' diyerek yanıma almak istedim, ancak nüfus kaydı olmadığı için izin verilmedi. En son 1.5 ay önce Silivri Cezaevi'nde gördüm. Daha sonra Edirne'ye nakil oldum" dedi. 

 

"ÇUKUR BENİ DE YUTACAKTI"

Edanur'u su birikintisinden çıkaran dayı Selçuk Yaşar, yeğeni kaybolunca güvenlik görevlilerinin direkt çukuru kontrole gittiğini belirtti. Yaşar, "Suya atladım. Kucağıma aldığımda gitmişti. Çukur beni de yutuyordu" dedi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...