Şampiyonun adı Galatasaray

A -
A +

Kutlarım… Okan Buruk’un örnek teknik adamlığı, muazzam takım dayanışması, kadro derinliği ve kalitesiyle Galatasaray dün zorlu Adana Demirspor engelini de aşarak şampiyonluk yolunda çok büyük bir avantaj yakaladı. Hatta matematik olarak ihtimaller olsa da şampiyonun adı “Galatasaray” olarak kondu. Bu saatten sonra şampiyon değişmez. 

 

Balotelli, Mendoza ve Muslera!

 

Aslında Adana Demirspor-Galatasaray mücadelesi ne harika maçtı öyle! Seyir keyfi mi desem, yüksek tempodaki pozisyon zenginliği mi yoksa karşılıklı atılan müthiş şut istatistiği mi? 

 

Doğrusu; yıldızlar gecesinin şovuna dönüşen karşılama Süper Lig değil de her anı heyecan fırtınası şeklinde geçen Premier Lig kalitesinde bir final maçı gibiydi. Bir an gözümü sahadan ayıramadım. 

 

İnanın dün kalede Muslera olmasa Galatasaray kafadan şoku yaşardı. Nasıl mı? 
“İnsanın yüreğini ağzına getirmek” derler ya mübalağasız öyle bir an hem de maçın ilk saniyelerinde…  

 

Adana Demirspor adına Balotelli’den aldığı pası Mendoza soluyla o kadar güzel bir vuruşla tamamladı ki; tam top kaleye gitmek üzereyken Muslera uzandı ve golü önledi. Sadece o mu, buna benzer Adana Demirspor’un dört net pozisyonuna daha izin vermedi, Muslera.  

 

Ziyech’in kalitesi yetti

 

Hikmet Karaman hocanın mükemmel hazırladığı Adana ekibi, hiç beklemediği anda golü kalesinde gördü. Tabii golde “İşte klas… İşte kalite…” övgüsünü hak eden Ziyech’in vuruş ustalığının rolü büyüktü. Bir topu direkten dönen Kerem Demirbay ve İcardi’nin golleri Galatasaray’ı rahatlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.